Sporting selviytyi tänään kolmannen kerran jalkapallon Eurooppa-liigan puolivälieriin voittamalla Valioliigaa johtavan Arsenalin rangaistuspotkukilpailussa 5-3, kun ottelu oli 120 minuutin jälkeen 1-1.

Alvaladen 2-2-tasapelin jälkeen Xhaka teki 19. minuutilla maalin "tykkimiehille" ja Pedro Gonçalves laukoi juuri ennen keskikenttää 62. minuutilla "leijonille", jotka päätyivät 10:een, Ugarten karkottamiseen 118. minuutilla, mutta voittivat "arpajaiset", joissa Adán pysäytti Martinellin laukauksen.

"Leijonien" muodostelma, joka oli jo ollut "neljännesvälierissä" vuosina 2011/12 ja 2017/18, saa perjantaina selville, mikä vastustaja, Manchester Unitedin, Sevillan, Juventuksen, Roman, Bayer Leverkusenin, Feyenoordin ja Union Saint-Gilloisen välillä.