Menetettyään tittelin Benfican Gonçalo Ramosille vuoden 2022 MM-kisojen loppuvaiheessa Ronaldo on nyt saanut sen takaisin Fernando Santosin seuraajaksi tulleen espanjalaisvalmentajan myötä.

38-vuotias portugalilainen jalkapalloilija pelasi Alvaladessa 197. ottelunsa maajoukkueessa.

Ronaldo oli jo yksin maalintekijöiden listan kärjessä valinnoilla, kun hän on nyt lisännyt kaksi lisää, yhteensä 120, jo 10 enemmän kuin listan toisena oleva, eläkkeelle jäänyt iranilainen Ali Daei.

Jos hän pysyy Roberto Martínezin valinnoissa, Ronaldosta voi helposti tulla ensimmäinen pelaaja, joka on saavuttanut 200 maaottelua.

Ronaldo debytoi Portugalin maajoukkueessa 20. elokuuta 2003 ystävyysottelussa Kazakstania vastaan (1-0) Chavesissa brasilialaisen Luiz Felipe Scolarin alaisuudessa, ja saavutti sadan ottelun rajapyykin 16. lokakuuta 2012 Pohjois-Irlantia vastaan Portossa matkalla Brasilian MM-kisoihin 2014.

Liechtensteinia vastaan Ronaldo aloitti 197. ottelunsa Portugalissa, ja hänet vaihdettiin 78. minuutilla Gonçalo Ramosiin. Ronaldo teki maalin rangaistuspotkusta 51. minuutilla ja suorasta vapaapotkusta 63. minuutilla, ja hänen maalimääränsä nousi 120:een.