Fanien mielipiteet ennustivat Portugalille miellyttävämpää tulosta, mutta 59 pisteellä "Ai Coração" -laulaja ei päässyt taulukon ensimmäiselle puoliskolle Euroviisufestivaalin viimeisimmässä versiossa. Tämä lauantai päättyi Mimicatin sijoittumiseen 23. sijalle tapahtumassa, joka järjestettiin Liverpoolissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Marisa Isabel Lopes Mena - laulaja, joka hurmasi yleisön erottuvassa punaisessa asussaan - otti kuitenkin asiakseen osoittaa muutaman sanan kannattajilleen sosiaalisessa mediassa.

"Itkin 15 minuuttia esityksen jälkeen, koska olin täydellisessä adrenaliiniryöpyssä", artisti paljastaa silminnähden innoissaan. "Se oli urani tilaisuus. Näytin musiikkini miljoonille ihmisille."

Sijainnistaan finaalissa hän vakuuttaa, että hänelle sijoitukset "eivät kiinnosta juurikaan" ja että hän saavutti alkuperäisen tavoitteensa: päästä kilpailun viimeiseen vaiheeseen. "Pääsimme finaaliin, ja sitten ajattelin, että näytetään, mitä osaamme hyvin, ja pidetään hauskaa", hän raportoi.

Ruotsi vei kuuluisan lasimikrofonin kotiin 623 pisteellä kappaleella "Tattoo", jonka esitti Loreen, joka oli voittaja myös vuonna 2012. Suomi sijoittui toiseksi, ja sen jälkeen tulivat Israel, Italia ja Norja.