Voiton myötä portugalilaisgolfari sai palkintorahaa lähes 22 000 euroa ja nousee DP World Tourilla sijalle 128.

Hänen viikon paras tuloksensa oli 71, kun hän pelasi Al Hamra GC:n neljännellä ja viimeisellä kierroksella yhden alle parin. Tuplabogi 18. ja viimeisellä reiällä maksoi kuitenkin pisteen.

Hänen lopputuloksensa on 276 (-12), kun hän oli tehnyt edellisinä päivinä 65-70-70.

Ras Al Khaimahissa huomionarvoinen voittaja oli 34-vuotias tanskalainen Thorbjørn Olesen. Neljän päivän aikana hän teki tuloksen 261 (-27) tuloksilla 69-62-63-67. Hän jätti maanmiehensä Rasmus Højgaardin kuusi lyöntiä taakseen.

Olesen ei ollut voittanut kilpailua sitten viime vuoden helmikuussa pelatun Thailand Classicin, ja tämä oli hänen yhdeksäs voittonsa DP World Tourilla.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.