Pedro Ferreirasta tuli mestari yksilötrampoliinissa ja Tiago Romão voitti kultaa kaksoismini-trampoliinissa, Diana Gago sai hopeaa kaksoismini-trampoliinissa, samoin kuin Mariana Cascalheira "tumblingissa", ja Alexandra Garcia kaksoismini-trampoliinissa ja Diogo Abreu ponnahduslaudalla saivat molemmat pronssia.

Tiago Romão voitti myös hopeaa kaksoismini-trampoliinin joukkuekilpailussa viime viikon perjantaina, samana päivänä, kun Diana Gago ja Alexandra Garcia olivat naisten joukkuemestareita, sillä he olivat 25 voimistelijan ryhmässä eniten mitaleita saaneet portugalilaiset.

Portugali sai myös pronssia naisten trampoliinin joukkuekilpailussa torstaina, miesten tumblingin joukkuekilpailussa perjantaina ja synkronoidun trampoliinin kilpailussa lauantaina Lucas Santosin ja Pariisin 202024-kilpailuun valitun voimistelijan Gabriel Albuquerquen kanssa.

Portugalin joukkue voitti kolme kulta-, kolme hopea- ja viisi pronssimitalia ennen Ranskaa, joka voitti kahdeksan mitalia (kaksi kultaa, viisi hopeaa ja yksi pronssi), ja Isoa-Britanniaa, joka voitti seitsemän mitalia (neljä kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi).

Trampoliinin henkilökohtainen maailmanmestari 2021 ja 2023, Rion olympialaisten 2016 hopeamitali ja Tokion olympialaisten 2020 pronssimitali, voimistelija Bryony Page osallistui kolmeen näistä mitaleista, yksilölajissa, joukkuekilpailussa ja synkronoidussa ponnahduslaudassa yhdessä Isabelle Songhurstin kanssa.

Espanja sijoittuu Guimarãesin monitoimipaviljongissa järjestettyjen EM-kilpailujen mitalitaulukossa neljänneksi kahdella kultamitalilla, yhdellä hopealla ja kolmella pronssilla, kun Azerbaidžan, Tanska ja Kreikka olivat muut Euroopan mestareita voittaneet maat.

Junioreiden kilpailuissa Portugali voitti kultaa Inês Correian toimesta naisten kaksoisminitrampoliinilla, kaksi hopeaa ja kolme pronssia. Taulukossa Portugali on neljän kullan, kolmen hopean ja kahden pronssin voittaneen Ison-Britannian sekä kahden kullan voittaneiden Turkin ja Georgian takana.