Eilisen toisessa ottelussa Chelsea teki näyttävän paluun - se voitti Manchester Unitedin 4-3 Stamford Bridgellä. Cole Palmerin hattutemppu riitti Unitedin voittoon, kun 21-vuotias teki kaksi maalia 110. ja 111. minuutilla.

Manchester City oli tositoimissa keskiviikkona, kun se voitti Aston Villan 4-1 Etihad Stadiumilla. Phil Foden teki ottelussa hattutempun sen jälkeen, kun espanjalainen Rodri avasi maalihanat ensimmäisellä puoliajalla.

Martin Ødegaardin maali ja oma maali toivat Arsenalille 2-0-voiton Luton Townista, joka on pudonnut putoamisviivalle.

Päivän toisessa ottelussa Brentford ja Brighton and Hove Albion pelasivat 0-0 tasapelin.

Tiistain otteluissa nähtiin kolme 1-1-tasapeliä, mutta AFC Bournemouth voitti Crystal Palacen 1-0 ja Nottingham Forest Fulhamin 3-1. Bournemouth pyrkii välttämään putoamisen.

Tiistai: Bournemouth Bournemouthin joukkueet pelasivat tiistaina:

Nottingham Forest 3-1 Fulham.

19:30 - Newcastle United 1-1 Everton

19:45 - AFC Bournemouth 1-0 Crystal Palace.

Kello 19:45 - Burnley 1-1 Wolves

20:15 - West Ham United 1-1 Tottenham Hotspur