Afgelopen zaterdag maakte de vijfvoudig Ballon D'Or-winnaar drie doelpunten in de 5-1 overwinning op Al-Tai in de Saudi Pro League. Hij kon het daar echter niet bij laten. In de 0-8 overwinning op Abha van gisteravond scoorde Ronaldo nog een hattrick binnen 42 minuten in de eerste helft - voordat hij er in de tweede helft werd uitgehaald samen met voormalig Liverpool vleugelspeler Sadio Mane, die ook op de scorelijst stond.

Sinds Ronaldo Manchester United in de winter van 2022 verliet voor Al-Nassr, heeft hij de Saoedische Pro League in zijn greep, met 47 doelpunten in 53 wedstrijden. Ronaldo heeft van de competitie een mainstream competitie gemaakt omdat een groot aantal spelers van wereldklasse zich bij hem heeft gevoegd in Saoedi-Arabië, zoals Karim Benzema, N'Golo Kante, Ruben Neves, Sergei Milinkovic-Savic, Neymar, Sadio Mane, Aymeric Laporte en Roberto Firmino.

Ronaldo en zijn ploeg Al-Nassr komen vrijdag weer in actie tegen Damac in de Saudi Pro League. Al-Hilal staat bovenaan in de competitie in Saoedi-Arabië, ze hebben 12 punten voorsprong op Cristiano Ronaldo's Al-Nassr, die tweede staan met nog acht wedstrijden te spelen.